Forum Discussion

Re: Niestabilne połączenie

Trzy miesiące temu zgłosiłem problem z niestabilnym połączeniem. Gdy nawiązywałem kontakt o ponowienie by wszyscy widzieli to mi odpisali bezczelnie ze będą to ignorować.  Co to ma byc ? Totalna olewka wszystkich co tu szukaja pomocy . A może zrobić ankietę komu pomogli od 0- 10?

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 hours ago

Przeniosłam Twój osobny wpis do głównego wątku.

Prowadzisz rozmowę już od pewnego czasu. W takich sytuacjach duplikaty są zamykane, dlatego zostałeś poproszony o kontynuowanie rozmowy w ramach swojego głównego wątku. Dzięki temu łatwiej śledzić całą historię problemu i zwiększa to szansę na realną pomoc.

Żródło cytatu

Rozumiem frustrację, serio - szczególnie jeśli temat wraca. Ten post to twój kolejny duplikat, a nie kontynuacja wcześniejszego zgłoszenia. Przy wielu osobnych wątkach trudniej to śledzić i realnie spowalnia to odpowiedzi, zamiast je przyspieszać. Prowadź dyskusję na dany temat w jednym wątku. Dzięki temu inni gracze mogą dorzucić swoje doświadczenia, a my mamy pełen obraz sytuacji w jednym miejscu.

Najlepiej wróć proszę do swojego głównego tematu i dopisz tam aktualizację - czy coś się zmieniło, kiedy problem występuje, czy testowałeś coś po drodze. To daje największą szansę, że temat pójdzie dalej.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,396 Posts