Forum Discussion

JackCr7Fc25's avatar
JackCr7Fc25
Rising Novice
1 month ago

Toty wydałem 40 000 fp to jakiś zart

To jakiś zart wydałem 40000fp i nic mi nie dropło żadnego nawet najsłabszego TOTy nie jestem żadnym youtuberem tylko normalnym graczem nie rozumiem jak można dymać tak ludzi na hajs ta firma to jakiś żart .Dzieki nam takim gracza ta firma sie utrzymuje i zarabia nienawidzę was i mam was dość czas skończyć z ta gra 

6 Replies

• Cześć :) Nie ma znaczenia czy wydasz 40 tys fp czy nie wydasz nic , jak ma coś ci wypaść to wypadnie nawet ze zwykłej paczki :) Nikt nie każe ci kupować fp , kupujesz je z własnej woli. Jeżeli każdemu graczowi leciałyby najlepsze karty z paczek to jaki sens byłby tej gry ? 

• JackCr7Fc25's avatar
    JackCr7Fc25
    Rising Novice
    1 month ago

no ja rozumiem ale w tamtym roku za wiele mniej spakowałem 3X toty a w tym roku nic , nie widze sensu grania w ta gre a nie mowie tylko o totach roznych innych promacjach w tym roku obnizyli drop tym co wydaja na ta gre myslac ze i tak beda wydawać i sie gribo pomylą coraz wiecej graczy odejdzie z tej gry a Ci co nie wydaja na ta gre i nie myśla nie zapewnia im zarabiania i co za tym idzie bedzie coraz gorzej także pisać ze kupuje z wlasnej woli to wiesz... nie kupuje z wwlasnej woli tylko żeby coś trafić a widze że to nie mozliwe w tym roku

• Trotek1920's avatar
    Trotek1920
    New Rookie
    1 month ago

Ja tez nic nie trafiłem a moi znajomi już tak :) poprostu trzeba mieć farta w tej grze 🍀Nie powiem ta edycja jest dużo trudniejsza ze względu na drop w tej grze ale ja jakościowo w nią grać :) 

• Bez urazy ale naiwny jesteś. Ytuberzy mają zasięgi i dlatego dostają wymarzone paczki. Obejrzy ich kilka tysięcy i wydają na FC points wartość kilku gier. Firma co roku zarabia więcej na sklepie niż na samej grze. Dlatego mają gdzieś skargi, screeny,filmiki itd. i co roku wypuszcza niedoróbkę tego bubla. Pół świata daje się wpuszczać myśląc, że sklep im zapewni same przyjemności w grze. Współczuję 

• No tak . Znaczenia nie ma ale kiedy robisz zadania to poswiecasz dużo czasu z mysla że z takich jak 87x5 albo 84x10 , 86x3 lub x5 coś wypadnie nie mowiac o paczkach po drodze i wbs.  Otwierajac 100 paczek z naprawde wysokimi mnoznikami nie wypada zupełnie nic!!!! Smiech na Sali. To co dzieje się w tej edycji to poprostu  kpina. Wczesniej czlowiek wkurw...... sie na przeciwnika w grze a teraraz jeszcze na to że nic nie wchodzi z paczek to po co te zadania robic skoro I tak Wielki ch z tego. Nawet wczorajsze WBS 82x25 zrobiłem wszystkie 10 i kompletna klapa.  Nic na tyle paczek może 5 kart z TOTW. I to wszystko a zlote Max 88 i to po 2 na paczke albo i wcale.

• Event TOTY najzwyczajniej w świecie pod względem trafialności wrócił do "normalności". Kto gra od FUTa 13, 14 itd myślę, że rozumie o co mi chodzi. Anomalią natomiast był zeszły rok, gdzie niskim nakładem można było trafić łatwo kartę TOTY, sam w zeszłym roku trafiłem 6 (Berger x2, Grimaldo, Salah, James, Martinez), gdzie wcześniej od FUT 13-24 łącznie trafiłem 2...KdB Fifa 19 oraz Davies Fifa 21. Martwi natomiast mnie kwestia inna, że aktualnie te karty TOTY przez role i małą ilość srebrnych playstyli za 2 miesiące część będzie już poza pierwszą XI. Więc rozumiem jakby je było ciężķo tak trafić gdyby te karty były jak kiedyś, że nawet TOTSy nie były lepsze i grało się nimi do końca gry, aktualnie jeśli EA chce wystawiać takie karty, którymi się pogra około miesiąc/dwa to ja osobiście trochę nie rozumiem po co zakręcać tak ten kurek po czym dajesz Icon swapy gdzie do zgarnięcia jest R9 za darmo... od kilkunastu lat gramy z kumplami w tą serię, cała nasza 3 cisnęła zawsze mocno Fut Champions od Fify 17, aktualnie każdy z nas zagrał po 1 lidze weekendowej w tym roku po czym odpuścił temat.. a po akcji na TOTY obydwoje nie czują motywacji by grać przed TOTSami. Ja sam miałem przerwę w okresie październik-grudzień i po samym evencie TOTY czuję jedynie zmęczenie.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 14 hours ago
474 Posts