muniowc3Seasoned Rookie3 months agoZłota karta Claudi Piny zamiast Toty.Witam. Otworzyłem paczkę i otrzymałem złotą kartę Piny zamiast karty team od the year. Zdarzenie miało miejsce około 23:30.17692944683916689664512048706401.jpg7.1 MB
Recent Discussionsserwey w fifa czy ktoś wogóle wie czy da się je jeszcze odpalić bo ea mogło by raz na rok odpalać serwey albo co miesiąc inne fifa i też żeby dało się kupić fifa w ea app. bo np. mam fifa 20 i miło by się do niej ...Tor przeszkód fc 26 Znowu mecze straciłem przez waszą tragiczną jakość usług! Macie mi oddać nagrody za ten syf! Jaja se robicie??????? Ile można taki syf ludziom wciskać!! Wygrane wiele meczy w **bleep** poszło! Ban na rynek transferowy Grałem sobie normalnie mecze po czym dostałem bana , niby przez handel monetami ale ja nic nie zrobiłem , napisałem chyba 10 odwołan i za każdym razem jest podtzymana decyzja co robić ? Mundial 2026 Cześć wszystkim, macie jakies info na temat aktualizacji w maju nowych reprezentacji dotyczących mundialu wiem ze nie bedzie oficjalnego mundialu w grze ale to pewne ze 30 nowych reprezentacji zostan...Odwołanie od kary Cześć EA. Jak mam się odwołać od kary kiedy nie mam nic w historii kar? Poprzednie odwołanie została zamknięte mimo że nic nie udało się ustalić w mojej sprawie?