Forum Discussion

bartaslena37's avatar
bartaslena37
Rising Newcomer
3 days ago

Zablokowany rynek transferowy i konfiskata monet

Witam.

Udało mi się znaleźć sposób i zarobiłem dużo monet podczas eventu futties. Wszystko robiłem uczciwie. Najpierw EA zabrała mi 6 milionów a gdy złożyłem 3 odwołania i dalej trochę handlowałem zablokowali mi rynek. Mimo że opisałem metody jak zarabiam nadal na odwołanie przychodzi ta sama - o tym że przeanalizowali konto i decyzja jest słuszna- czy mogę coś zrobić?  Jak udowodnić że jestem uczciwy? Proszę o pomoc

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Hej bartaslena37​ 

Rozumiem, że sytuacja, z którą się mierzysz, jest frustrująca. Natomiast tu na forum nie mamy możliwości sprawdzenia szczegółów Twojego konta, historii zgłoszeń czy też powodu zawieszenia/blokady. Jeśli Twoje odwołania zostały już rozpatrzone, oznacza to, że niezależny zespół dokładnie przeanalizował sprawę i nie znalazł podstaw do zmiany decyzji.

Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA.