Forum Discussion

matejuss's avatar
matejuss
Rising Newcomer
22 days ago

ZACINANIE SIE ALE NIE W MECZACH

WITAM,

BARDZO PROSZE O POMOC. EA OCZYWISCIE NIE ZALOZYLO MI SPRAWY MIMO ZE CIAGLE PROBOJE. PROBLEM JEST TAKI ZE GRA W MECZU MA 15 PINGU, DZIALA PLYNNIE ALE PO MECZACH WYNIK MECZU LADUJE SIE 10-15 MINUT! GRAM W 1 LIDZE I GRAM DUZO W FIFE A OD JAKIS 2 TYGODNI NIE DA SIE NIC ZROBIC,. GRA MULI I ZACINA SIE PRZY WEJSCIU DO MENU./ SBC/ SKLEP/ PO MECZU / SZUKANIE MECZU. RESETUJE JA WIELKOROTNIE NIEWIELE CO POMAGA! SPRAWDZALEM WSZYSTKO PO MOJEJ STRONIE ZGODNIE Z ZALECENIAMI, DZWONILEM DO DOSTAWCY INTERNETOWEGO ROWNIEZ WSZYSTKO JEST W PORZADKU. EA ZROBICIE COS Z TYM!

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej matejuss​ 

Skoro mecze chodzą płynnie przy niskim pingu, a problem pojawia się po meczu i w menu, to faktycznie potrafi mocno utrudnić grę. Podsyłam Ci kilka rzeczy, które warto jeszcze sprawdzić:

• jeśli grasz na Wi-Fi, przetestuj połączenie kablem LAN (nawet tymczasowo),
    • zrestartuj router i konsolę, a potem sprawdź, czy problem występuje o różnych porach dnia,
    • upewnij się, że na koncie nie wiszą żadne niezsynchronizowane dane – spróbuj wejść do UT, chwilę odczekać w menu i dopiero wtedy wyjść z gry,
    • jeśli masz możliwość, zaloguj się na inne połączenie (np. hotspot z telefonu) i sprawdź, czy objawy są takie same.

Daj proszę znać jak ci poszło.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 14 hours ago
474 Posts