Forum Discussion

witusek's avatar
witusek
Seasoned Newcomer
14 days ago

Ścinki podczas gry

Witam, mam problem ze stabilną grą w EA FC 26 na PC. Gdy odpalam grę to menu chodzi bez zarzutu, natomiast po czasie gdy zdecyduję się np otworzyć paczkę zacina i czuć mikro lagi do samego końca. Tak samo z samą rozgrywką. Raz gra działa płynnie przez 2,3 mecze by następnie w kolejnym meczu mieć pokaz slajdów już na samym starcie gry podczas prezentacji składów po czym jestem zmuszony poddać mecz. Poprzednia edycja chodziła u mnie bez zarzutu. Sprzęt nie jest najlepszy bo mam I3 8100 i gtx 1650 oraz 8 gb ram, natomiast wydaje mi się, że to wystarczająca specyfikacja na grę na niskich ustawieniach tym bardziej, że EA FC 25 chodziła na nim dobrze, a zmian graficznych wielu nie było między tą a najnowszą edycją.

2 Replies

• witusek's avatar
    witusek
    Seasoned Newcomer
    14 days ago

Dodam, że podczas meczu mam praktycznie 95-100% zużycia procesora, gdzie w innych grach te wartości są w miarę normalne.

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.506 PostsLatest Activity: 9 hours ago