Forum Discussion
Cześć, Mam problem z kartą (Müller 89), którą wylicytowałem dzisiaj rano, dosłownie chwilę przed rozpoczęciem przerwy technicznej serwerów.
Sytuacja wygląda tak:
Aukcję wygrałem, monety (285k) zostały pobrane z konta.
Na konsoli widzę kartę w "Zakończonych", ale gdy próbuję ją odebrać (przenieść do klubu lub na listę), gra wyrzuca błąd: "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe. Wrócisz teraz do głównego menu" i wylogowuje mnie z FUT.
W Web App/Companion widzę powiadomienie (czerwoną jedynkę) w zakładce Transfery, ale po wejściu do środka lista jest pusta lub karta jest niewidoczna.
Błąd utrzymuje się już od kilku godzin. Czyściłem pamięć podręczną konsoli, ale nic to nie dało. Karta utknęła. Czy ktoś miał podobnie po przerwie technicznej? Czy to naprawi się samo po 24h, czy muszę pisać do supportu?
W załączniku przesyłam screeny błędu i wygranej aukcji. Platforma: PS5
mam tak samo, pisalem do nich kilka godzin temu, mówili ze naprawią, ale jak to oni dramat
- Jastuu11 days agoRising Newcomer
Mam to samo, kupiłem dwóch piłkarzy i nie mogę ich dodać do składu
- a1f4396d31578ee610 days agoSeasoned Newcomer
Jak im to zgłosiłeś? Pisałeś na forum czy jakimś czacie czy jak?
- 23photo9 days agoSeasoned Novice
na czacie i nadal nic, wczoraj na X było info ze pracują nad tym ale nadal nic 190K coinsów zamrożone mam w karcie z którą nic nie moge zrobić, horror EA
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar4 months ago
Community Manager