Forum Discussion

EfyT_n's avatar
EfyT_n
Newcomer
6 hours ago

Opóźnienia podczas meczu, 5fps bug

W trakcie meczu mam odczuwalne lekkie opóźnienie lub inaczej zawodnik rusza się, jakby ważył 300 kg, kiedy podaje lub chce się ruszyć zawodnikiem. Na początku losowo wybierało, kiedy będzie opóźnienie, a teraz w każdym meczu co uniemożliwia mi obronę i atak. Zauważyłem, że mam takie rzeczy tylko w trybach „Wydarzenia na żywo” oraz „Mistrzostwa FUT”, w rivals wszystko działa bardzo dobrze. Najprawdopodobniej jest to wina stadionu, ponieważ tryb Wydarzenia na żywo oraz Mistrzostwa FUT mają własne stadiony, których nie można zmienić a na rivals można zmienić stadion na przykład na najmniejszy typu Vitality Stadium, którego używam. Wcześniej nie miałem tego typu problemów tj. jakoś do miesiąca temu wszystko działało dobrze, nie grałem jakiś czas i nagle mam takie rzeczy. Jest też błąd, w którym czasami podczas przerwy między połowami oraz po skończonym meczu nagle moje FPS spadają do około 5, zmiana ustawień nic nie pomaga, jedyne co pomaga to reset gry. Mam w tle włączonego Steam (wyłączona nakładka) oraz discord (wyłączona nakładka).

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago
1,308 Posts