Forum Discussion
20 Replies
- Tomigzzz10 days agoNewcomer
Wygrałem aukcję w Ultimate Team (np. Müller 89), monety zostały pobrane z mojego konta, ale karta nie pojawiła się w klubie.
Gdy próbuję odebrać kartę (przenieść do klubu lub na listę), gra wyrzuca błąd: "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe" i wylogowuje mnie z FUT.
W Web App / Companion widzę powiadomienie o transferach, ale lista jest pusta lub karta jest niewidoczna. Problem pojawił się po przerwie serwerów EA.
Proszę o przywrócenie karty lub zwrot monet. Załączam screeny dla potwierdzenia.
- 23photo10 days agoSeasoned Novice
mam tak samo, pisalem do nich kilka godzin temu, mówili ze naprawią, ale jak to oni dramat
- a1f4396d31578ee610 days agoSeasoned Newcomer
Cześć, Mam problem z kartą (Müller 89), którą wylicytowałem dzisiaj rano, dosłownie chwilę przed rozpoczęciem przerwy technicznej serwerów.
Sytuacja wygląda tak:
Aukcję wygrałem, monety (285k) zostały pobrane z konta.
Na konsoli widzę kartę w "Zakończonych", ale gdy próbuję ją odebrać (przenieść do klubu lub na listę), gra wyrzuca błąd: "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe. Wrócisz teraz do głównego menu" i wylogowuje mnie z FUT.
W Web App/Companion widzę powiadomienie (czerwoną jedynkę) w zakładce Transfery, ale po wejściu do środka lista jest pusta lub karta jest niewidoczna.Błąd utrzymuje się już od kilku godzin. Czyściłem pamięć podręczną konsoli, ale nic to nie dało. Karta utknęła. Czy ktoś miał podobnie po przerwie technicznej? Czy to naprawi się samo po 24h, czy muszę pisać do supportu?
W załączniku przesyłam screeny błędu i wygranej aukcji. Platforma: PS5
- 23photo11 days agoSeasoned Novice
Kupiłem kartę przez apke podczas wyłączonych serwerów na aukcji, do tej pory w apce jej nie widać a pokazuje, że jest 1 karta przed wejściem
Na PC w grze pokazuje że zakończone i wygrane a tu nadal nic, wywala z informacją, że serwery są teraz niedostępne
Mam tak samo, jest dramat, pisałem do nich mieli naprawić ale nadal nic
- Marogamer44411 days agoRising Newcomer
Wie ktoś dlaczego jest taki problem
- Kasztan765411 days agoNew Novice
Ja kupiłem kartę za ponad 500k której nie mogę używać ani sprzedać więc prawie jakbym stracił kasę
ten sam problem mam na PC dramat
- Marogamer44411 days agoRising Newcomer
Dzień dobry mam problem z tą kartą z załącznika pokazuje mi że pieniądze powinienem dostać a nie dostałem ich i niw mogę usunąć tej karty bo się wyświetla brqk połączenia z grą
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 16 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar4 months ago
Community Manager