Forum Discussion

Zeuseky's avatar
Zeuseky
New Novice
2 days ago

Lagi

Gra jest po prostu niegrywalna, nie wiem ile my jako wasze community musimy jeszcze zgłoszeń wysłać żebyście cokolwiek z tym zrobili. Zdecydowanie większa część graczy na PC niepotrzebnie traci nerwy na zdobycie paczek podczas eventu TOTY jak to po waszej stronie leży problem. W poprzedniej dyskusji widziałem, że potrzebujecie do weryfikacji screeny z "dxdiag" dlatego również to wam załączam. Mam szczerą nadzieję że nie weźmiecie się za tworzenie kolejnej gry jaką będzie FC 27 bo to już na pewno będzie żenada. Podczas rozpoczęcia meczu online fps lądują na glebie, dlaczego? Każda możliwa gra funkcjonuje na moim sprzęcie na ustawieniach ultra i nie ma żadnych ścięć czy też opóźnień, a w Waszej grze jest to po prostu żart. Od gry która kosztuje ponad 300zł oczekuje się zdecydowanie więcej a co dopiero myśleć o minimum. Mam również nadzieję że w jakiś sposób zrekompensujecie swój brak kompetencji jako ogromna firma gamedev.  

4 Replies

• piwkopaliwko6's avatar
    piwkopaliwko6
    Seasoned Novice
    1 day ago

Masz spadki do 5 fpsów i musisz restartować za każdym razem, a gpu dobija do 100% użycia?

• Zeuseky's avatar
    Zeuseky
    New Novice
    1 day ago

Wiesz co, odpalam grę po włączeniu kompa i 1 połowa w miarę idzie, 2 połowa no po prostu tragedia, nieważne jakie ustawienia mam, czy ultra czy niskie czy nawet rozdziałke zmienię na kwadraty czy też wezmę grę w oknie, spadki fpsów do 5 + opóźnienia na padzie, jest po prostu ona niegrywalna. Ja wychodzę wtedy z gry bo mnie po prostu ku*wica zjada. Szczerze nie weryfikowałem swoich parametrów zużycia, sprawdzę przy najbliższej okazji ale na razie nie mam nawet ochoty tej gry włączać

• piwkopaliwko6's avatar
    piwkopaliwko6
    Seasoned Novice
    1 day ago

Okej no czyli widze ze mamy ten sam problem. U siebie próbowałem jakieś pierdoły robić ze zmianami rozdzielczości przed meczem, zmniejszać skalę renderowania ale wcale nie pomogło za każdym razem. Ta gra jest po prostu tragicznie zoptymalizowana a my zmieniając milion razy ustawienia nic nie zdziałamy. Tu jest mocny patch albo aktualizacja potrzebna. A najlepsze że odpowiedzi czy EA nad tym pracuje nie można się doprosić

• Zeuseky's avatar
    Zeuseky
    New Novice
    18 hours ago

Czego innego się spodziewać po EA, oni są pierwsi jeżeli chodzi o zdzieranie pieniędzy i r*chanie swojej społeczności. Mam wrażenie że z każdą wersją gry zamiast rozwijać się to oni cofają się w rozwoju. Nie pozostaje nic jak nie odpalać tej gry i zainteresować się innymi tytułami. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że darmowy odpowiednik EA FC którego można znaleźć na steamie ma 3 krotnie lepszą optymalizację jak i zakładam że tak samo przewyższają poziomem support EA. A teraz wiadomość dla wielmożnego EA - w d*pe wsadźcie sobie ankiety dotyczące optymalizacji i wrażeń z gry jeżeli kompletnie nic z tym nie robicie.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago
1,211 Posts