Forum Discussion

Kaktus323's avatar
Kaktus323
Rising Newcomer
2 months ago
Solved

Crash podczas łączenia z serwerem

Cześć 1 lipca kupiłem FC 26 na steamie i po zainstalowaniu mam problem z zagraniem ponieważ gdy wyświetla się komunikat podczas ładowania że łączę się z serwerem EA gra na jakieś 2 sekundy się zapętl...
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

Skoro na nowym koncie administratora Windows gra działa poprawnie, oznacza to, że sama instalacja FC 26, EA app i sterowniki najprawdopodobniej są w porządku. Bardziej wskazuje to na problem związany z konfiguracją Twojego głównego profilu Windows - mogą na niego wpływać ustawienia użytkownika, uprawnienia lub oprogramowanie uruchamiane tylko na tym koncie.

Na początek spróbuj wykonać czysty rozruch systemu Windows na swoim głównym koncie i sprawdź, czy problem nadal występuje. Warto również porównać programy uruchamiane automatycznie na obu kontach.

Zwróciłam też uwagę, że w DxDiag znajdują się wpisy dotyczące awarii EASteamLauncher.exe oraz acs.exe, co może wskazywać na konflikt występujący wyłącznie na głównym profilu użytkownika.

Daj znać, czy po wykonaniu czystego rozruchu uda się uruchomić grę również na głównym koncie.