odnsks
1 month agoNew Novice
Crash
Podczas grania gra się crashuje lub cały komputer(raz tak raz tak). W pierwszy dzień wszystko super działało, a od 2 dni nie jestem w stanie zagrać pełnego meczu w trybie kariery menedżera. Sposoby z...
pobrałem wszystkie możliwe aktualizacje
Hej odnsks
Dzięki za odpowiedź i wykonanie tych kroków.
Widzę na screenach, że część komend została nieprawidłowo wpisana, stąd Error 87. W przyszłości uruchamiaj je pojedynczo, po jednej komendzie i poczekaj na jej zakończenie:
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
a następnie:
sfc /scannow
Sam SFC został raz wykonany poprawnie i znalazł oraz naprawił uszkodzone pliki systemowe, więc uruchom teraz komputer ponownie.
Po restarcie sprawdź też Windows Update i zainstaluj wszystkie dostępne aktualizacje, a następnie ponownie uruchom tylko:
Błąd 0x800f0915, który pojawił się przy poprawnie uruchomionym DISM, oznacza w tym przypadku, że narzędzie nie znalazło zawartości potrzebnej do naprawy Windows. Jeżeli po restarcie i aktualizacji systemu nadal pojawi się ten sam błąd, daj mi znać.
Ponadto jeśli udało Ci się zaktualizować sterowniki ze strony DELL, wykonaj proszę nowy plik DxDiag i dołącz go do swojego kolejnego postu.
A można z Panem jakoś spisać albo uzyskać od kogoś pomoc poza forum? Od 5 dni nie mogę zagrać sobie w grę, a takie pisanie raz na dzień trwa dość długo
Teraz wyskoczyło coś takiego, lecz przy drugim odpaleniu gry nie wyskoczyło już, co ciekawe jak byłem w menu kariery i symulowałek sobie mecze to wszystko było fajnie, jak chciałem tylko zagrać to chwilę zagrałem meczu, i znów wywaliło a w podglądzie zdarzeń znalazłem to
Hej odnsks
Dzięki za sprawdzenie. Na zrzucie ekranu widzę, że ten błąd pojawił się ponownie. Wygląda na to, że aktualizacja Windows nie przeszła pomyślnie. Spróbujmy zatem ją naprawić.
Przejdź do:
Ustawienia -> System -> Odzyskiwanie -> Napraw problemy za pomocą usługi Windows Update -> Zainstaluj ponownie teraz
Narzędzie do rozwiązywania problemów z usługą Windows Update
Ta opcja reinstaluje bieżącą wersję Windows i naprawia jego komponenty, zachowując pliki, programy i ustawienia.
Po zakończeniu uruchom komputer ponownie i jeszcze raz wykonaj:
a następnie:
sfc /scannow
Dzięki za sprawdzenie sterowników na stronie Della. Sprawdziłem na stronie Intela i zauważyłem, że dla Twojej zintegrowanej karty graficznej dostępne są nowsze sterowniki niż te, które aktualnie pobrałeś ze strony Della.
dziś po zainstalowaniu i zrobiueniu aktualizacji, oraz zamianie ustawień raficznych w grze udało mi się troche pograć, anie razu krasza całego koompa, ale dwa takie zdarzenia które wyłączyły grę