odnsks
1 month agoNew Novice
Crash
Podczas grania gra się crashuje lub cały komputer(raz tak raz tak). W pierwszy dzień wszystko super działało, a od 2 dni nie jestem w stanie zagrać pełnego meczu w trybie kariery menedżera. Sposoby z...
Hej odnsks
Dzięki za sprawdzenie. Na zrzucie ekranu widzę, że ten błąd pojawił się ponownie. Wygląda na to, że aktualizacja Windows nie przeszła pomyślnie. Spróbujmy zatem ją naprawić.
Przejdź do:
Ustawienia -> System -> Odzyskiwanie -> Napraw problemy za pomocą usługi Windows Update -> Zainstaluj ponownie teraz
Narzędzie do rozwiązywania problemów z usługą Windows Update
Ta opcja reinstaluje bieżącą wersję Windows i naprawia jego komponenty, zachowując pliki, programy i ustawienia.
Po zakończeniu uruchom komputer ponownie i jeszcze raz wykonaj:
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
a następnie:
sfc /scannow
Dzięki za sprawdzenie sterowników na stronie Della. Sprawdziłem na stronie Intela i zauważyłem, że dla Twojej zintegrowanej karty graficznej dostępne są nowsze sterowniki niż te, które aktualnie pobrałeś ze strony Della.
dziś po zainstalowaniu i zrobiueniu aktualizacji, oraz zamianie ustawień raficznych w grze udało mi się troche pograć, anie razu krasza całego koompa, ale dwa takie zdarzenia które wyłączyły grę
teraz coś takiego po kraszu, podczas gry też często w losowym momencie meczu gra jakby ignorowała sterowanie, i jakby drążek od poruszania był zablkowany w jednym kierunku i na nic niereaguje