Forum Discussion

bvrtczvkk's avatar
bvrtczvkk
Rising Newcomer
2 months ago

Czarne Buty w karierze niezależnie od drużyny !!

Chciałbym zgłosić błąd, który napotkałem w EA Sports FC 26.

Za każdym razem, gdy zaczynam mecz w trybie kariery (niezależnie od wybranego klubu), po rozegraniu pierwszego spotkania wszystkim zawodnikom automatycznie zmieniają się korki na czarne. Niestety, nie mogę później ręcznie tego zmienić.

Problem występuje za każdym razem w trybie kariery i uniemożliwia personalizację zawodników.

5 Replies

• Jaquin997's avatar
    Jaquin997
    Rising Newcomer
    19 days ago

Powielam temat kolegi wcześniej , bo problem nadal jest i co raz to więcej osób ma to samo. 

„Chciałbym zgłosić błąd, który napotkałem w EA Sports FC 26 ( wersja  na PS 5 ) 

Za każdym razem, gdy zaczynam mecz w trybie kariery (niezależnie od wybranego klubu), po rozegraniu pierwszego spotkania wszystkim zawodnikom automatycznie zmieniają się korki na czarne. Niestety, nie mogę później ręcznie tego zmienić. Problem występuje za każdym razem w trybie kariery i uniemożliwia personalizację zawodników „

• Jaquin997's avatar
    Jaquin997
    Rising Newcomer
    19 days ago

Mam ten sam problem . Jest jakiś pomysł na to czy czekamy na aktualizację ? 

• bvrtczvkk's avatar
    bvrtczvkk
    Rising Newcomer
    2 months ago

w karierze klasycznej nie ma tego problemu, jest tylko w dynamicznej…. Ciekawe kiedy i czy wgl naprawia ten błąd, bo z tego co widzę ma go garstka ludzi.. no chyba że jakieś większej twarzy też to się trafi