Forum Discussion

Febi6's avatar
Febi6
New Novice
29 days ago

Brak zainteresowania problemami społeczności

Kochane EA mam jedna prośbę, zacznijcie **bleep** przejmować się wersją na PC, od premiery ta gra jest niezoptymalizowana, pojawiają się częste problemy z serwerami i połączeniem, skoro robicie już wersję na PC to o nią dbajcie, a jak nie potraficie to skończcie tworzyć przestańcie naciągać ludzi na kase, nie zliczę ile meczy w rivals, battles czy rush przegrałem przez zerwane połączenie mimo że pong wynosi od 0 do 20 w krytycznych momentach. Zacznijcie naprawiać błędy i przejmujcie się czymś innym niż tylko ilością wydanych pieniędzy na FP przez ludzi żeby kupić paczki. Mam nadzieję że jest tu dużo osób które myślą tak jak ja. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    27 days ago

Nadal pracujemy nad poprawkami wydajności dla EA SPORTS FC 26 na PC i chcielibyśmy dowiedzieć się więcej o problemach technicznych, których możecie doświadczać.

Przygotowaliśmy krótką ankietę (5–10 minut), w której można opisać swoje doświadczenia:
    👉 https://forms.gle/gVQpZsodKqpjDtab8

Jeśli doświadczasz problemów związanych z wydajnością, wypełnij ankietę w języku angielskim. Te zgłoszenia pomogą nam dokładniej zbadać bieżące kwestie.

Jeśli chcesz zgłosić wiele problemów technicznych, możesz wypełnić ankietę więcej niż raz, ale prosimy o zgłaszanie tylko jednego tematu w każdym zgłoszeniu. Pomoże nam to szybciej przeanalizować Wasze opinie.

• Wyjątkowo w tym roku jest bardzo negatywnych opinii na temat Ultimate Team. Te problemy nie zaczęły się w tej edycji, ale są z nami bardzo długo. Widać, że EA próbuje pobić rekord Concord. I do póki nie dostaniemy lepszych serwerów i nowego lepszego silnika, zostają nam tylko Kluby. Ta to jest zupełnie inny gameplay. Ludzie już mają po prostu dość.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 45 minutes ago
970 Posts