Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Problemy techniczne

Forum Discussion

Herc0les007's avatar
Herc0les007
Rising Newcomer
14 hours ago

Doładowywanie druzyn

Dlaczego w sezonach współpracy to Jagielloni czy Lecha dolosowuja nam Real, Bayern, PSG??

do klubów z 3 gwiazdkami dolosowuja te z 5!
nawet jeżeli ustawienia są otwarte to nie może być tak że drużyna słaba trafia na potentata, odechciewa się grac

wieloosobowe
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• TubiJunior's avatar

Forum

Nie mogę odpisywać na forum bo każda moja wiadomość jest po 5 sekundach odrzucana przez moderacje
    TubiJunior
    2 hours ago
  • b4rt0ll0's avatar

Nie mogę wejść do Ultimate Team

Cześć, nie umiem wejść do Ultimate Team od dwóch dni. Jak klikam w Ultimate Team to wyskakuje komunikat jak na screenie poniżej. Próbowałem już wszystkiego, między innymi: tworzenia składu przez we...
    b4rt0ll0
    2 hours ago
  • B4RTEOX's avatar

Czarny Ekran

Gdy włączam Rivals to po wejściu w mecz jest czarny ekran i muszę wyłączyć grę bo nic nie da się zrobić.
    B4RTEOX
    6 hours ago
  • b4rt0ll0's avatar

Problem z wejsciem do Ultimate Team

Witam. Mam problem z uruchomieniem trybu Ultimate Team w EA FC 26 na PC. Za każdym razem, gdy próbuję wejść do UT z głównego menu, pojawia się błąd: "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team j...
    b4rt0ll0
    7 hours ago
  • dembalak213's avatar

Zacinanie się gry

Cześć! Mam problem na pc, gra działa tak jakby była na baterii a nie na zasilaczu. Wszystko się tnie, nie da się grać. Problem mam tylko z EA FC 26. Ma ktoś może podobny problem albo wie co robić? ...
    dembalak213
    9 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago