Forum Discussion
są święta, serwery ea są przeciążone, nic z tym nie zrobisz
- Polaczki18833 months agoSeasoned Newcomer
Tak się dzieje nawet poza sezonem świątecznym od początku. W październiku była aktualizacja optymalizacyjna na pc tydzień było dobrze i znowu lagi. To jest chore nikt nic z tym nie robi gra za ponad 300 zł XDDD
- cookavsky3 months agoSeasoned Vanguard
Dobry żart, przeciążone. Jakby w tą grę grało milion ludzi to rozumiem, ale tak nie jest, bo mnie łączy z jakimiś arabami, czy brytyjczykami w środku Europy.
Tak się chwialili jak sprzedali największą ilość kopi okłamując przy tym wszystkim dając nadzieję, że to będzie ten rok. Jak zawsze bezkarność twórców i ich piękne kłamstwa oglupily ludzi.
- fijal78913 months agoRising Adventurer
z twojej wypowiedzi wygląda że masz problem z trasami do serwerów, to już problem u twojego operatora. Sam to miałem, łączyło mnie z serwerami we Francji, Włoszech. Interwencja u mojego operatora pomogła.
- cookavsky3 months agoSeasoned Vanguard
Gratuluję. Nie każdy ma takie możliwość i chce poprostu pograć w grywalną piłkę nożną.
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager