GRACHU33Rising Newcomer1 month agoEA FC 26 - Problem z polskim komentarzem Cześć, od dwóch dni borykam sie z problemem, ze nie mam polskiego komentarza w grze. Po reinstallu gry w szybkim meczu miałem kometarz, po uruchomieniu trybu kariery już go nie było. Obecnie nie ma p...Show More
EA_KalinaCommunity Manager30 days agoHej GRACHU33 Dzięki za Twój post. Dopisz jeszcze, czy uruchamiasz grę przez Steam, czy bezpośrednio z EA app.
GRACHU33Rising Newcomer to EA_Kalina29 days agoCześć, grę uruchamiam przez steam. Codziennie sprawdzam spójność plików - lecz nadal bez skutku :(
GRACHU33Rising Newcomer to EA_Kalina29 days agoCześć, grę uruchamiam przez steam. Codziennie sprawdzam spójność plików - lecz nadal bez skutku :(
Recent DiscussionsCzarny Ekran Gdy włączam Rivals to po wejściu w mecz jest czarny ekran i muszę wyłączyć grę bo nic nie da się zrobić. Problem z wejsciem do Ultimate Team Witam. Mam problem z uruchomieniem trybu Ultimate Team w EA FC 26 na PC. Za każdym razem, gdy próbuję wejść do UT z głównego menu, pojawia się błąd: "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team j...Zacinanie się gry Cześć! Mam problem na pc, gra działa tak jakby była na baterii a nie na zasilaczu. Wszystko się tnie, nie da się grać. Problem mam tylko z EA FC 26. Ma ktoś może podobny problem albo wie co robić? ...ACCOUNT STUCK IN FUT - Web App works, PC rejected (EA Help cases disappearing) Hello. My Ultimate Team session in EA FC 26 on PC is completely stuck/frozen on your servers. Whenever I try to enter Ultimate Team from the main menu, I get the error: "Connecting to Ultimate Te...Wywalanie do menu głównego po meczu online Mam problem z tym, że po meczach wydarzeń na żywo i rivals bezpośrednio po meczu wyskakuje komunikat, że nie udało się przetworzyć twojego żądania i od razu wyrzuca do menu głównego, a mecz tak jakby...