Forum Discussion
Hej FranekM123
Problem leży po stronie usługi systemowej Javelina, która została zablokowana lub nie może wystartować. Możesz spróbować jednej rzeczy, która najczęściej pomaga przy błędzie C0000210:
Uruchom ponownie komputer, ale w sposób pełny – wyłącz go całkowicie i zostaw na około 2–3 minuty.
Pozwoli to Javelinowi załadować usługę od zera, a nie z pamięci szybkiego startu Windows.
Jeśli po uruchomieniu dalej widzisz ten sam błąd, daj proszę znać:
– jaki masz system (Windows 10 / 11),
– czy używasz dodatkowego antywirusa,
– czy problem pojawił się po aktualizacji Windows lub sterowników.
- FranekM1231 month agoNew Novice
cześć EA_Kalina
zainstalowałem ponownie Javelina. Zrobiłem też aktualizację (zdjęcia poniżej):
Oczywiście idąc za Twoimi radami wyłączyłem i po 5 minutach włączyłem komputer. Niby wszystko zakończyło się sukcesem, ale dalej mam ten sam komunikat i gra dalej nie działa.
- Mam Windows 10;
- Nie mam antywirusa (zdjęcie poniżej);
- Nie kojarzę abym miał jakakolwiek aktualizację (co nie znaczy, że nie było - mogłem przeoczyć).
- ouazazazaz1 month agoNew Novice
mam identyczna sytuacje jak ty, tez probowalem wszystkiego i nie dziala, gdzies wyczytalem ze problemem moze byc windows 10, tylko u mnie problem jest taki ze mam za stary procesor aby zainstalowac 11, sprobuj zainstalowac 11 i zobacz czy zadziala
- jachutojaa1 month agoRising Traveler
Zróbcie coś z tym.. nie da się grać we wszystkie gry od EA. Nawet nie dostaliśmy potwierdzenia, że EA się tym problemem zajmuje. Jedyną opcją zostało prosić o zwrot pieniędzy za grę, jeżeli macie zamiar tego nie naprawić. Żałosne, że tak duże studio nie komunikuje się ze społecznością, przy tak ogromnym problemie. W żadnym wątku nikt nam nie odpisał z EA z działu technicznego.
- FranekM1231 month agoNew Novice
Hej EA_Kalina czy możesz nam pomóc? Jak widać, problem jest bardzo duży. Wszyscy kupiliśmy FC26 w która od tygodnia NIE MOŻEMY ZAGRAĆ.
A co jeszcze gorsze, nie działają również starsze wersje ZA KTÓE ZAPŁACIŁEM!
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 37 minutes agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager