Forum Discussion
Przy tym błędzie warto wykonać kilka kroków. Spróbujcie uruchomić komputer w trybie czystego rozruchu, żeby wykluczyć konflikty z programami w tle. Zainstalujcie też wszystkie dostępne aktualizacje Windows, zarówno ważne, jak i opcjonalne.
Odświeżcie również usługi EA – zamknijcie w Menedżerze zadań wszystkie procesy EA App, usług tła i anticheata, a potem uruchomcie EA App ponownie jako administrator. Jeśli Javelin był wcześniej zainstalowany, odinstalujcie go i zainstalujcie ponownie z instalatora w folderze C:\Program Files\EA\AC.
Dodatkowo przeinstalujcie Steam i EA App, zostawiając ich domyślne lokalizacje. Na koniec naprawcie grę:
- EA app: użyj funkcji NAPRAW
- Steam: sprawdź spójność plików gry
Jeśli po tych krokach problem będzie nadal, dajcie znać.
- jachutojaa1 month agoRising Traveler
Cześć, zastosowałem te kroki przy grze F1 25 i nie działa nadal. Oto rzeczy które zrobiłem i nie pomogły:
1. Reinstall gry na inny dysk2. Reinstall steama, ea app
3. Uruchamianie ponowne komputera
4. Włączenie secure boot
5. Aktualizacja TPM do 2.0
6. Usuwanie kluczu rejestru Javelin Anticheata
7. Sprawdzanie spójności plików gry (cały czas mam komunikat, że nie udało się poprawnie pobrać 3 plików i że zostaną one pobrane ponownie)
8. Reinstall antycheata (uruchamianie go jako administrator również nie pomaga)
Generalnie zrobiłem wszystko, co wydawałoby się logiczne w rozwiązaniu tego problemu. Sterowniki wszystkie również mam zaktualizowane. Rozegrałem 270 godzin w F1 25 do ostatniego piątku bez problemu, od tygodnia jest to samo. Z powyższych rzeczy nic nie pomogło.
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
jachutojaa dzięki za update. Utwórz na komputerze nowe konto administratora oraz uruchom komputer w trybie czystego rozruchu. Przetestuj działanie gier na nowym koncie admina.
- maxipro96231 month agoNewcomer
- Niby ma to pomóc? Ogólnie zrobiłem format całego komputera, wszystkie dyski poszły i nowy Windows wjechał. Po zainstalowaniu fc26 było git zagrałem sobie chwilę i po 2 dniach włączam kompa żeby sobie znów zagrać w wasza zajeb..tą grę za którą zapłaciłem i znów ten CHORY BŁĄD :) róbcie coś z tym szybciej, bo mam dość . Czekam na odpowiedź!
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 minutes agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager