9i2vxv7n6k3l
3 months agoSeasoned Newcomer
Ea sport fc 26 crashing pc
Witam mam porblem gdyż podczas rozgrywki tak około po 2 minutach gra crashuje komputer czy mógły mi ktoś rozwiązać problem
specyfikacja
ryzen 7700
rx9070 xt
Witam mam porblem gdyż podczas rozgrywki tak około po 2 minutach gra crashuje komputer czy mógły mi ktoś rozwiązać problem
specyfikacja
ryzen 7700
rx9070 xt
podpinam się pozożcie pls nie da rady grac
u mnie to samo po 2 minutach zawiesza system . szkoda słów na tą grę
też ci wywala podczas meczu po prostu do pulpitu ?
tez tak mam o to chodzi wywala gre po chwili grania meczu do tego pad jakby sie odłączal podczas gry i nie otrzymałem ikony ani fifapointsow
Po wejściu do gry i po upływie paru minut gra sama się wyłącza. Wszystkie sterowniki/aktualizacje mam zaktualizowane oraz reinstalowałem już grę. Gdy gra się wyłącza EA app chyba traci połączenie z siecią gdyż przez momeny nie widzę moich znajomych na pasku i wyskakuje na 1 sekundę komunikat, niestety nie wiem jaki bo pojawia się i znika. Nie wiem w czym jest problem
problemy z wyłaczajaca sie gra pojawiaja sie mnie napotkał ten sam porblem co do ikon itd dostaniesz to 26 wrzesnia jak wyjdzie głowna wersja gry
siema mam problem podczas gry wywala mnie z gry nie wiem co zorbic bo w menu moge siedziec 2h i nic a nagle jak wchodze zeby zagrac mecz to mnie wywala prosze o pomoc
naprawiłeś to jakoś ?
usun najnowsza aktualizacje windows i zresetuj dyski
Witam mam problem z fc 26 gra nie działa po odpaleniu gry ładuje się kwadracik po krótkim czasie wywala do ea app.