9i2vxv7n6k3l
3 months agoSeasoned Newcomer
Ea sport fc 26 crashing pc
Witam mam porblem gdyż podczas rozgrywki tak około po 2 minutach gra crashuje komputer czy mógły mi ktoś rozwiązać problem
specyfikacja
ryzen 7700
rx9070 xt
Witam mam porblem gdyż podczas rozgrywki tak około po 2 minutach gra crashuje komputer czy mógły mi ktoś rozwiązać problem
specyfikacja
ryzen 7700
rx9070 xt
Mam dokładnie ten sam problem ciekawe od czego to jest
EA FC 25 gra zatrzymuje się po 1min 44 sek | EA Forums - 12559423 to mi pomogło zobacz czy też ci pomoże
przedostatni komentarz DeathWish1064
Ktośteż tak ma???? wywala mnie z rival squad battles momentów ale nie z Rush do tego rozłacza pada podacz meczu
Tak nie zaleznie od trybu po jakims czasie wyąłcza automatycznie gre bez zadnego komunikatu, pada mi nie razłacza jest okey ale to wywalanie z gry pojawia sie czesto a mam ryzena 7 9800x3d i gtx 1660s
mam włączony izolacje rdzenia i dalej ten sam problem
Witam, jak chce zagrać squad battles to crashuje mi grę. Każdy inny tryb mi działa. Proszę o pomoc
Po odpaleniu gry wszystko jest w porządku, po wejściu w tryb kariery i wybieraniu regiony gra zatrzymuje cały komputer i nic nie można zrobić.
Gra po paru minutach zawiesza się, nie ma żadnego błędu , dźwięk też się zacina i jedynie pomaga reset przyciskiem bo nic nie można zrobić. I tak za każdym razem. Sterowniki wszystkie aktualne.ryzen 7700 i rx9070xt Gigabyte b650ax . Na steamie mam zwykłą wersję plus kupiłem ea play, później założyłem nowe konto na ea i kupiłem ea pro i nic to nie zmieniło dalej ten sam błąd nie ważne z której aplikacji uruchamiam grę
Dodam że inne gry chodzą az miło i nigdy nie było żadnego problemu tego typu
Witam w grze wszystko działa mi dobrze lecz gdy włączam mecz to po jakiś 10 minutach wywala mi grę do pulpitu i tak w każdym meczu. Wie ktoś może jak to naprawić?