Forum Discussion

47 Replies

• Efendi6's avatar
    Efendi6
    Rising Novice
    3 months ago

Chyba wszyscy borykamy sie w koło z tym problemem. Ciekawe czy ea zrobi cos z tym. Czytałem na wielu forach i ten problem spowodowany jest achigmentem.  By gra była w pełni chroniona. To zjebane głupie okienko zabezpieczeń. I co teraz... 60 prc graczy nie może grać bo Ea znów na premierę nie dojechało. Grę kraszuje po paru chwilach. 

Rozwiązałem ten problem w inny sposób. Trzeba wejść w zaporę systemową i włączyć ustawienie izolacja rdzenia. Potem zrestartowac pc. I powinno być dobrze. Oczywiście izolacja rdzenia może w innych grach obniżyć wydajność. Ponieważ to ustawienie ma za zadanie chronić nas przed atakami oszustów i cyberprzestrzeni mniej wiecej tak. Wiec kosztem gorszej wydajności w grach. Ogolnie testowałem to ustawienia na assassin's creed shadows.  Nie widzialem sporej różnicy z włączoną opcją i wyłączona. 

Nie mniej jednak podkreślam że tak to działa. Oby wam pomogło. Bo reinstal czy inne rzeczy nic nie dają.  Jedyne co nam zostaje to czekac na EA jak sie wypowie w tej sprawie. I czy naprawi ten problemy byśmy nie musieli sami sobie radzić w inne sposoby. Które nie koniecznie ułatwiają nam rozgrywke.  Czas pokaże. 

Ale może u was tez integracja rdzenia na ON. Pomoże. 

• Cypriano_K's avatar
    Cypriano_K
    New Scout
    3 months ago

Spróbuję po południu zrobić jak ktoś już próbował jeszcze niech da znać czy mu działa. Dzięki za wskazówkę może się w końcu uda 

• Speedy165's avatar
    Speedy165
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Mam dokładnie to samo za każdym razem gdy odpalam grę wytrzymuje ona może z 2-3 minuty i trzeba resetować komputer. Po odinstalowaniu gry i zainstalowaniu problem dalej jest. wszystkie sterowniki zaktualizowane i wszystko tak jak mówił support zrobiłem także wina jest po stronie EA. Trochę nieśmieszny żart, jak za grę która kosztuje prawie 500 zł. 

• Ja nie jestem w stanie zrozumieć jak tak wielka firma przez tydzień czasu nie jest w stanie naprawić błędu 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 hours ago
971 Posts