Forum Discussion
Mam ten sam problem co użytkownik wyżej i nic nie pomaga i dodam, że poprzednia FIFA 25 aby się uruchomiła zawsze trzeba było czekać z 40-1h. Teraz w nowej pokazuje się logo przejdzie dalej zielone tło i tak stoi. Jak to rozwiązać bo już powoli tracę nerwy na te grę. Wszystkie inne gry i aplikacje działają idealnie. XBOX ONE S
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Mam nadzieje, że masz już wcześniejsze zalecenia za sobą dawidkreft11 Sprawdź także, czy masz co najmniej 60–70 GB wolnego miejsca na dysku wewnętrznym – przy One S to ma znaczenie przy starcie gry.
Dołączam Wam kilka dodatkowych wskazówek:
- Całkowicie odinstaluj grę, wyłącz konsolę na ok. 3 minuty (nie tryb uśpienia), uruchom ją ponownie i zainstaluj FC 26 od nowa z biblioteki, bez uruchamiania gry w trakcie pobierania. Po instalacji uruchom konsolę jeszcze raz i spróbuj odpalić grę „na czysto”, bez innych aplikacji w tle.
- Sprawdź w Ustawienia > System > Aktualizacje, czy konsola ma najnowszą wersję systemu – brak jednej aktualizacji potrafi kończyć się czarnym ekranem przy starcie gry.
Jeśli po tym problem nie ustąpi, podeślijcie mi komplet informacji:
– czy to wersja cyfrowa czy z płyty,
– czy problem występuje od pierwszego uruchomienia, czy po aktualizacji,
– platforma: Xbox Series X/ Xbox One S
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 minutes agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar5 months ago
Community Manager