Forum Discussion

Byh3211's avatar
Byh3211
Rising Newcomer
9 hours ago

FC 26 Pozytywna decyzja odwołania ale nadal brak dostępu do gry.

Witam

Złożyłem odwołanie dotyczące bana na moim koncie. Po wysłaniu odwołania zespół ToS przeanalizował moją sprawę i o godzinie 4:14 rano 11 października odpowiedział na moje zgłoszenie, informując, że poinformują mnie o decyzji tak szybko, jak to możliwe. Następnie, o 5:19 rano tego samego dnia, status zmienił się na „Overturn”, a blokada zniknęła z zakladki „Penalty History”.

Jednak nadal nie mogę grać w grę. Po kontakcie z pomocą techniczną (Live Chat) otrzymałem informację, że powinienem złożyć kolejne odwołanie, aby przyspieszyć proces i umożliwić zespołowi ToS dokończenie zdejmowania blokady z mojego konta.
Tak też zrobiłem  14 października złożylem kolejne odwołanie i one z kolei ma status "Oczekiwanie na studio"

Dziś (18 października o 5:19 rano) status zmienił się z „Overturn” na „Closed”, ale nadal nie mogę grać i nie otrzymałem żadnego e-maila od zespołu ToS. Po ponownym kontakcie z pomocą EA agent poinformował mnie, że blokada na moim koncie wciąż jest aktywna.

Nie wiem, co mam zrobić — czy powinienem wysłać kolejne odwołanie (3), czy po prostu poczekać jeszcze kilka dni i blokada sama zniknie z mojego konta?

Z tego, co wiem, status „Overturned” oraz usunięcie blokady z mojej strony „Penalty History” oznaczają, że moje odwołanie zostało rozpatrzone pozytywnie, a ban został cofnięty. Mimo to nadal nie mogę uzyskać dostępu do EA SPORTS FC 26 ani aplikacji Companion, mimo że moje konto powinno być już odblokowane.

No RepliesBe the first to reply