FC 26 Pozytywna decyzja odwołania ale nadal brak dostępu do gry.
Witam
Złożyłem odwołanie dotyczące bana na moim koncie. Po wysłaniu odwołania zespół ToS przeanalizował moją sprawę i o godzinie 4:14 rano 11 października odpowiedział na moje zgłoszenie, informując, że poinformują mnie o decyzji tak szybko, jak to możliwe. Następnie, o 5:19 rano tego samego dnia, status zmienił się na „Overturn”, a blokada zniknęła z zakladki „Penalty History”.
Jednak nadal nie mogę grać w grę. Po kontakcie z pomocą techniczną (Live Chat) otrzymałem informację, że powinienem złożyć kolejne odwołanie, aby przyspieszyć proces i umożliwić zespołowi ToS dokończenie zdejmowania blokady z mojego konta.
Tak też zrobiłem 14 października złożylem kolejne odwołanie i one z kolei ma status "Oczekiwanie na studio"
Dziś (18 października o 5:19 rano) status zmienił się z „Overturn” na „Closed”, ale nadal nie mogę grać i nie otrzymałem żadnego e-maila od zespołu ToS. Po ponownym kontakcie z pomocą EA agent poinformował mnie, że blokada na moim koncie wciąż jest aktywna.
Nie wiem, co mam zrobić — czy powinienem wysłać kolejne odwołanie (3), czy po prostu poczekać jeszcze kilka dni i blokada sama zniknie z mojego konta?
Z tego, co wiem, status „Overturned” oraz usunięcie blokady z mojej strony „Penalty History” oznaczają, że moje odwołanie zostało rozpatrzone pozytywnie, a ban został cofnięty. Mimo to nadal nie mogę uzyskać dostępu do EA SPORTS FC 26 ani aplikacji Companion, mimo że moje konto powinno być już odblokowane.