Forum Discussion

bkuuqsw1548380's avatar
bkuuqsw1548380
Seasoned Newcomer
3 months ago

FC 26 problem

Dzień dobry, 

kupiłem fc 26 na steam w wersji przedpremierowej z nadzieją na możliwość grania w grę tydzień przed startem. Niestety, meczu żadnego oprócz rusha nie zagrałem żadnego bo w grę grać się najzwyczajniej w świecie nie da. Gdy próbuje wejść w jakikolwiek tryb typu “kick off” (11vs11) gra przez około 30 min in-game działa dobrze po tym wszystko zaczyna być w slow mo. Z potencjalnych problemów widziałem i sprawdziłem :

• “laptop nie spełnia wymagań” - spełnia i fc 25 chodziło idealnie na najwyższych ustawieniach
  • “Sterowniki są przestarzałe” - mam pobrane najnowsze
  • ”Laptop się przegrzewa” - ma temperaturę cały czas w normie 
  • liczę na szybką odpowiedź bo od premiery już trochę minęło 

5 Replies

• bkuuqsw1548380's avatar
    bkuuqsw1548380
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Niestety nie mam możliwości zalogowania się na nowym koncie administratora ponieważ nie mogę się zalogować na moje konto steam na którym mam kupiona grę ea fc 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

bkuuqsw1548380​ Dzięki za DxDiag. Spróbuj proszę tego:

• Upewnij się, że wykorzystywana jest dedykowana karta graficzna. Przejdź do NVIDIA Control Panel > Manage 3D settings > Program Settings >EA SPORTS FC 26 → ustaw Preferred GPU: NVIDIA T600.
    • Ustaw zasilanie na „Najwyższa wydajność” w Windows.
    • Usuń cache gry. Przejdź do lokalizacji C:\Users*nazwa*\AppData\Local\EA SPORTS FC 26\ (folder AppData jest folderem ukrytym) 
      i skasuj fcsetup, umcache.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago
1,318 Posts