mrio44n2New Novice5 days agofc 26 Po wejściu do gry fc 26 po chwili zacina mi cały laptop i pomaga tylko restart laptopa proszę o pomoc
EA_KubaCommunity Manager3 days agoHej mrio44n2 Jeśli problem pojawia się po wybraniu pliku ustawień osobistych - usuń go i utwórz nowy.
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 minutes ago1,068 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 minutes ago1,068 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsEA FC 26 NIE ODPALA Witam zaczynając gdy odpalam przez steama po załadowaniu javelin anticheat wywala cała gre gdy odpale przez ea nie pokazuje sie nic gra wogule nie odpala Dzień 94 - gra na PC dalej jest niegrywalna Dalej nic nie jest zrobione z input lagiem oraz spadkami fps XD chore XD nie grywalnosc trybow online kupilem gre przed premierowo, na poczatku nie moglem sie ruszac w rivlas, po tym jak to naprawili bylo dobrze az do ostatnich dni, gdy zaczynam mecz, jest wszystko okej lecz po chwili jakies +- 20/30...Xbox - ultimate team Na Xboksie ładowanie Ultimate Team nigdy się nie kończy. Po wejściu do trybu UT pojawia się nieskończony ekran ładowania. Rivals, Squad Battles i Moments nigdy się nie ładują. Wyczyściłem lokalne dan...Połączenie z serwerami Gdy wchodzę do gry i chcę się połączyć się z serwerami ut wyrzuca mi cały czas błąd i uniemożliwia mi grę w ut. Jeden użytkownik miał też taki problem poprosiliście go o zdjęcie więc proszę nwm czy m...