mrio44n2New Novice27 days agofc 26 Po wejściu do gry fc 26 po chwili zacina mi cały laptop i pomaga tylko restart laptopa proszę o pomoc
EA_KubaCommunity Manager25 days agoHej mrio44n2 Jeśli problem pojawia się po wybraniu pliku ustawień osobistych - usuń go i utwórz nowy.
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 minutes ago1,161 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 minutes ago1,161 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsZawieszanie sie całej gry Witam, Od momentu zakupu i pobrania gry EA SPORTS FC 26 na PC (laptop) występuje poważny problem z wydajnością. Gra zawsze uruchamia się w trybie okienkowym. Po ręcznym ustawieniu trybu pełnoekr...Wyłączająca się gra Witam, mam problem ponieważ od najnowszej aktualizacji i wventu TOTY gra wyłącza mi się co drugi mecz, w trybie squad battles nie jest to problem z połączeniem tylko z grą ponieważ już to sprawdzałem...Fc pointy za darmo Dobrý den, při přepínání mezi verzí EA Sports FC na PS5 a PS4 se mi znovu připsalo cca 2000 FC Points, i když jsem je už dříve z Premium edice utratil. Chci se jen ujistit, že je vše v pořádku a ne...Delay Witam jestem graczem pc, gram w grę od początku oficjalnej pramiery i od zawsze mam delay, prosze o roziwazanie mojego problemu, gram na najnizej jakosci, przez kabel wiec nie wiem czemu jest problem...Punkty SP/HUB Witam. mam taki problem, iż nie wyświetlają mi się w prawym górnym rogu zdobyte punkty SP. Dodatkowo nie mogę na konsoli wejść w opcje HUB. Po kliknięciu touchpada ekran przeskakuje punkty i pieniąd...