mrio44n2Rising Novice2 months agofc 26 Po wejściu do gry fc 26 po chwili zacina mi cały laptop i pomaga tylko restart laptopa proszę o pomoc
EA_KubaCommunity Manager2 months agoHej mrio44n2 Dzięki za odpowiedź. Prześlij nam proszę plik DxDiag. [Info] Jak wygenerować raport DxDiag
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago1,312 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago1,312 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsProblem z grą Witam czy ktoś nie wie jak rozwiązać problem z ciągłymi craszami gry w UT następuje nagły skok wydajności Dysku i wszystko się zawiesza proszę o pomoc. Gra online się zawiesza Witam podczas grania meczu online mecz się zacina i działa z opóźnieniem co zrobić żeby to naprawić Nie mogę wejść do UT POMOCY!!!! od czwartku nie mogę wejść do UT Przez tak zwany ,,FUT CRASH LOOP'' polega na uszkodzonym składzie w grze lub przez zawieszoną sesje czy byście mogli mi powiedzieć jak to naprawić proszę!!!!! Ja...Nie mogę zalogować się do UT od dwóch dni!!!! Od 03.03 nie mogę zalogować się do UT po wywaleniu mi gry z Gauntletu. Do Companiona także nie mogę się zalogować i usunąć składy. Przez co nie otrzymałem nagród za 3 wygrane w gauntlecie oraz nie zd...... Włączam pierwszy mecz draftu, zaraz po rozpoczęciu widzę komunikat, że rozłączono przeciwnika z serwerem. Po powrocie do draftu widzę, że odpadłem po porażce 0:0 🙃 w tej grze już nic mnie nie zd...