OlejSyntetycznySeasoned Newcomer8 months agoFC26 -WYRZUCA DO EA. Cześć, Kupiłem fc26 już jakiś czas temu,wczoraj próbowałem uruchomić,ale gdy włącza się okienko FC26 to wyrzuca mnie po chwili do EA APP.
Recent DiscussionsCzy do Ultimate Team na Xbox potrzebny jest Game Pass? rozmawiałem dzis z kolega ktory ma xbox series jakies tam, i powiedzial mi, żeby grac ultimate team nie potrzeba miec kupionego xbox game passa, a w internecie czytalem ze trzeba. bede kupowal konsol...Crash do pulpitu podczas meczu w UT Witam, od dłuższego czasu wywala mnie z gry podczas meczu w Ultimate Team. Czasem jest to po minucie, czasem pod koniec, a czasem potrafię zagrać kilka meczy pod rząd i jest OK. Crashuje mnie do pul...Problem z serwerem Już nie pierwszy raz wyrzuca mnie z gry po wygranym meczu z komunikatem że serwery ea nie mogą przetworzyć mojego rządania w mistrzostwach oczywiście z przegranym meczem to już się robi irytujące ...Utrata połączenia Mam pytanie czy oddacie mi 3 wygrane w mistrzostwach z waszej winy za problemy z połączeniem? Teraz jest dobre piki w plecy i to nie pierwszy raz i miarka sie przebrała. Problem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...