OlejSyntetycznySeasoned Newcomer9 months agoFC26 -WYRZUCA DO EA. Cześć, Kupiłem fc26 już jakiś czas temu,wczoraj próbowałem uruchomić,ale gdy włącza się okienko FC26 to wyrzuca mnie po chwili do EA APP.
Recent DiscussionsPseudo fc Ta pseudo gra w ogóle nie trzyma się kupy . To coś co tam się poruszać nie reaguje w większości na pada , tak jakby było zaaranżowane jakby kto inny grał zamnie zamulenie tych latających stworków je...Problem z wydajnością Cześć serdeczni przyjaciele z EA. o niedawna miałem 20 pingu i gra chodziła w miarę dobrze. Czasem ścinała przy stałych fragmentach w meczach online, ale dało się przeżyć. Od jakiegoś czasu ping spa...Nagrody za Squad battles + Asia i oceania Nie dostałem nagrody na squad battles pomimo odbioru nagród. Nie dostałem nadal niektórych nagród za Asia i oceania (cahill, aljaber itp) EA czy wy jesteście poważni? Kiedy otrzymamy swoje nagrody!...Błędy w wydarzeniu Gerd Muller Dzień dobry, Chciałbym zgłosić problem z rozgrywką w EA SPORTS FC Mobile. W wydarzeniu Gerd Müller moim zadaniem jest strzelenie 11 goli w ciągu 90 minut. Mój skład ma OVR 122, a przeciwnik O...Problem z 10 fps'ami podczas grania w gre Witam przychodze kolejny raz to tego forum z prośbą o pomoc z błędem w grze, jak odpalam gre to jest dobrze w ultimate team jak wchodze to raz dziala a raz nie ale jak juz zadziala to gdy wchodze do ...