OlejSyntetycznySeasoned Newcomer9 months agoFC26 -WYRZUCA DO EA. Cześć, Kupiłem fc26 już jakiś czas temu,wczoraj próbowałem uruchomić,ale gdy włącza się okienko FC26 to wyrzuca mnie po chwili do EA APP.
Recent DiscussionsPomyłka po naprawie błędu za brak Toma Cahilla. Dzisiaj EA poinformowała mnie jak otworzyłem aplikację że błąd został naprawiony. po otworzeniu sklepu patrzę a tam zamiast Toma Cahilla są karty które dostałem wcześniej Harry Kewell, Ahmed, Ashuma...Crash podczas łączenia z serwerem Cześć 1 lipca kupiłem FC 26 na steamie i po zainstalowaniu mam problem z zagraniem ponieważ gdy wyświetla się komunikat podczas ładowania że łączę się z serwerem EA gra na jakieś 2 sekundy się zapętl...Crash CE-108255-1 Już drugi raz mam ten sam problem z tym crashem o co chodzi żadna gra mi nie działa bo wyskakuje ten sam Crash PS5 Kolejny paradoks ea Kolejnym błędem przynajmniej na mojej konsoli Gordona na głównym ekranie piłkarz laliga fcbarca a gdy wejdziesz już w wbs na piłkarza jest zawodnikiem angielskiego klubu ciekaw jestem jaki będzie po ...Problem z 10 fps'ami podczas grania w gre Witam przychodze kolejny raz to tego forum z prośbą o pomoc z błędem w grze, jak odpalam gre to jest dobrze w ultimate team jak wchodze to raz dziala a raz nie ale jak juz zadziala to gdy wchodze do ...