OlejSyntetycznySeasoned Newcomer8 months agoFC26 -WYRZUCA DO EA. Cześć, Kupiłem fc26 już jakiś czas temu,wczoraj próbowałem uruchomić,ale gdy włącza się okienko FC26 to wyrzuca mnie po chwili do EA APP.
Recent DiscussionsGra zacina się podczas wybierania składu Fc26 po ostatniej aktualizacji gra zatrzymuje się w miejscu podczas wybierania składu czy ktoś ma ten sam problem gram na ps4 Logowanie do UT Cześć nie mogę się zalogować do ultimate Team gdy chcę odpalić tylko ten tryb tylko każdy inny włącza się od razu pokazuje mi powiadomienia "w tej chwili połączenie z trybem ultimate Team jest niemoż...Problem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...lagi w grze Mam dobry komputer który wyciąga po 600fps na najlepszych ustawieniach w fortnite. Po zakupie gry do świąt gra działała płynnie, lecz po nich wyszstko sie zepsuło. W ciągu jednego dnia gra może dzia...FC 26 - błąd instalacji EA AntiCheat (failed:1113 / Install failed:701) Witam, Mam problem z uruchomieniem gry EA FC 26. Wczoraj chciałem włączyć grę ale niestety nie mam możliwości gdyż podczas uruchamiania gry, wyskakuje komunikat aby zainstalować EA Javelin Anti Che...