OlejSyntetycznySeasoned Newcomer8 months agoFC26 -WYRZUCA DO EA. Cześć, Kupiłem fc26 już jakiś czas temu,wczoraj próbowałem uruchomić,ale gdy włącza się okienko FC26 to wyrzuca mnie po chwili do EA APP.
Patotata1New Novice8 months agoNic nie pomoga problem jest stały. Zrobilem wszystko i dalej nie chce sie wlaczyć wywala do ea.
Recent DiscussionsSerwery Po wygranym meczu rivals dostałem powiadomienie że serwery padły po czym wchodzę ponownie do ultimate team i dostaje powiadomienie że wyszedłem z meczu i przegrałem mimo że mecz się skończył. Stracił...Wyrzucenie z gry Co chwilę wyrzuca z gry menu działa jak na Atari bym grał 30 lat temu Zacinanie się gry Cześć! Mam problem na pc, gra działa tak jakby była na baterii a nie na zasilaczu. Wszystko się tnie, nie da się grać. Problem mam tylko z EA FC 26. Ma ktoś może podobny problem albo wie co robić? ...FC 26 nie uruchamia się po aktualizacji Windows 11 25H2 Cześć, Po aktualizacji do Windows 11 25H2 (26200.6899) EA SPORTS FC 26 nie uruchamia się. EA AntiCheat zamyka się kilka sekund po starcie gry. Próbowałem: - reinstalacji gry, - reinstal...Problem z aplikacja mobilną Jak odblokować rynek w aplikacji mobilnej? Nie mam zadnych kar ani nic