sreberko1012Newcomer4 months agofc26 zawiesza sie hej problem z fc26 po uruchomieniu zawiwesza sie gra DxDiag.txt139 KB
EA_KubaCommunity Manager4 months agoHej sreberko1012 Daj nam znać czy wskazówki od EA_Kalina pomogły w rozwiązaniu problemu.
Recent Discussionsproblem z nagrodą Tim Cahill Witam, również mam problem z nagrodą Tim Cahill, pisanie i składanie problemu nie daje żadnego odzewu od piątku Zablokowane konto EA FC 26 Witam. Na początku czerwca EA zablokowało mi czteroletnie konto za rzekomą dystrybucję monet poza grą. Oczywiście nic takiego nie miało miejsca. Zarabiałem monety wyłącznie przez rynek transferowy d...Brak nagród za wyzwanie Azja oceania brak cahill pomocy Pomocy nie mogę skaczy wyzwania szuka oceania brak nagrody cahill i innych paczek w tym wyzwaniu Tim cahill Dlaczego nie dostałem, karty Tima Cahilla za zadanie "mały Tim"? Przez brak tej karty nie mogę wykonać kompletu zadaniu "Azja i Oceania" Nagrody Al Owarian Ukończyłem zadania w ewncie Al Owarian i nie otrzymałem nagród. Nie posiadam po wykonaniu np zadania mały Tim karty Tima Cahailla. Proszę o pomoc