freeze i disconnect z meczu
od początku wyjscia ea fc 26 co jakiś czas w meczach online (tj. ultimate team) w losowych momentach z różną częstotliwością zdarza się, że całkowicie bezpowrotnie freezuje mi grę na kilka sekund po czym rozłącza z meczem i wyskakuje mi komunikat "utracono połączenie z serwerami ea" spuentowany linkiem ea.com/unable-to-connect. mam w grze włączony pasek na górze ekranu informujący o pingu i innych ew. niedolegliwościach zwiazanych z internetem. gdy dzieje się to (a dziś wieczorem zbyt często; na 10 spotkan stalo sie to 8 razy, w roznych momentach meczów), to nie widnieje zadna informacja o packet lossach czy fluktuacjach; pasek nie informuje o niczym, to tak, jakby ktoś mnie po prostu rozłączał manualnie. nie działa na to żaden sposób; restart routera, reinstall launchera czy odinstalowanie aplikacji VPN na PC, bo o to rowniez podejrzewalem ten problem, ale tuz po odinstalowaniu zarowno launchera jak i VPN wydarzylo sie to samo chwile po zaladowaniu meczu. jedyne co to mogę liczyć w trakcie meczu na to, że mnie po prostu nie rozłączy bez powodu. potrzebuję pomocy, bo przez to rozgrywka jest szalenie utrudniona i momentami niemożliwa. przez ten błąd spadłem dzisiaj z 2 ligi rivals do 3 ligi rivals beż mozliwosci odbicia się. z góry dziękuję za udzieloną pomoc i odpowiedź 👍🏼