Forum Discussion

blueraven679's avatar
blueraven679
Rising Newcomer
1 month ago

Wyrzuca z fut podczas robienia wbs.

Witam , po godzinie 17 pobralem i zaktualizowalem grę . Chciałem dograć pare meczy do ulepszenia meczow w rivals , po kazdym zakonczonym meczu wyrzucało z Fut , ale zbagatelizowalem problem bo punkty normalnie zaliczało do drabinki. Po godzinie 18, chcąc wzmocnić swój skład przeliczając karty w klubie podjąłem decyzję o zrobieniu wbs o ikonę Shelin. Zacząłem od składów 89 . Po zrobieniu drugiego składu zaczęło wyrzucać z FUT , kilkukrotnie zatwierdzalem składy z innymi graczami i udało się za którymś razem . Lecz przy następnych składach bylo identycznie wymagania spełnione,  skład zaakceptowany i wyrzucanie z FUT. Robiłem 7 składów przez 40 minut. Nie zdazylem ukończyć bo calu czas wyrzucało i teraz pytanie czy dałoby się odzyskać karty ? Albo dokończyć wbs , zgłaszałem sprawę do ea ale nikt nie odpisuje. Pozdrawiam. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hwj blueraven679​ 

Dzięki za Twój post. Na wstępie chciałabym doprecyzować kilka rzeczy :

•  nie mamy możliwości cofania WBS ani ręcznego zwracania kart,
    • jeśli skład został zaakceptowany przed rozłączeniem, karty są zużyte poprawnie i przypisane do postępu WBS 

W przyszłości warto:

• spróbować dokończyć WBS przez Web App lub Companion
    • zrobić przerwę i spróbować ponownie później (po zrestartowaniu routera)
  • blueraven679's avatar
    blueraven679
    Rising Newcomer
    1 month ago

Dziękuję za tak szybką odpowiedź i cenne rady , które wezmę na przyszłość noe wydając na ta grę już ani zlotóweczki.

Ciągłe błędy,  zawieszanie serwerów a ja mam resetować router,  spoko dziękuje,  do widzenie i do nie zobaczenia .

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
1,332 Posts