ItzMaguNewcomer19 hours agoGra nie działa ://Gra nie chce mi się w ogóle odpalić, wyskakuje błąd javelina, próbuje wszystkiego i dalej nic. Udało się komuś to ogarnąć?
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago917 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago917 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsNie mogę sprzedać kupionego gracza. Witam, zakupiłem zawodnika Kone UEFA Europe league. Zapłacone 116000 monet. Chcę go sprzedać jest niewymienny! Co sie wydarzyło?? Brak możliwości rozegrania meczu. Zapłaciłem 2 razy za EA play pro, 90 zł. Kupilem to tylko po to aby pograć w EA FC. Natomiast problemy w optymalizacji gry za 300 zł mi to uniemożliwiają. Wchodzę do gry, przechodzę do meczu, pierws...EA Javelin Anticheat - error. (7) (2) Internal error #4: C0000210 dzień dobry, proszę o pomoc, bo już wykorzystałem wszystkie pomysły - łącznie z odinstalowaniem i zainstalowaniem Javelin Anticheat i FC26. Cały czas wyświetla mi się poniższy komunikat: pro...Pytanie do EA Dlaczego gra pokazuje 4-6 pingu a gameplay działa bardzo źle?(zawodnicy są wolni i podania są niedokładne, każda animacja wolno się wczytuje). Problem raczej jest z moim internetem, u znajomego na mo...Gra laguje Dzień dobry, piszę z taką sprawą: Gdy wchodzę do gry nic nie laguje i teraz przykładowo wchodzę w szybki mecz ustawiam i klikam graj w meczu gra tak laguje jak by był to pokaz slajdów później w menu...