internet zmieniłem 3 lata temu, wcześniej miałem mobilny z playa do fify 18 grało się bardzo dobrze. Byłem solidnym graczem, większość meczy wygrywałem, a miałem przeciętny skład. Od fify 19 mam ten problem z grą, zawodnicy wolni z bardzo słabymi podaniami, od tego momentu wyżej niż 4 liga nie byłem. Zmieniłem internet na swiatłowód ping znacznie niższy a gra wygląda podobnie, tylko wcześniej czesto mnie wywalało z meczy i zaliczało porażkę, teraz tak nie mam. Szukałem problemu we wszystkim wymieniałem konsole, monitory, routery, telewizory, wszystkie przewody i nic. Teraz już jestem niemal pewny, że chodzi o internet, tylko dlaczego wszystkie raporty i wskaźniki pokazują, że jest wspaniale? Użytkownik Greg2327 ma doskonały internet a problem ten sam, od paru lat spotykamy się w podobnych tematach. Wstawiał nawet filmiki jak to wygląda u niego u mnie jest podobnie. Greg2327 jak byś mógł to wstaw ponownie
Znajomy u którego byłem ma internet od innej firmy, ja nie mam możliwości zmiany swiatłowodu na inną firmę.