Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago1,340 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago1,340 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsNie mogę się połączyć online z FC 26 Witam mam problem z połączeniem się z ultimate team w fc 26. Na innym koncie normalnie się łącze z fc 26 a na moim głównym koncie przy łączeniu się z gra online wyskakuje komunikat że wracam do menu ...Błąd podczas uruchamiania EA Sports FC 26 Cześć, Mam problem z EA Sports FC 26 na PC (Steam, Windows 11). Po kliknięciu „Graj” gra od razu się wyłącza i pojawia się błąd EA AntiCheat / Crash Report Handler. Gra w ogóle się nie uruchamia. C...Nieprzyznana paczka Witam, Wczoraj w okolicach godziny 19 zrobiłem swoje drugie z trzech możliwych SBC o paczkę 14x83+. Po spełnieniu wymagań zatwierdziłem je, gra złapała lekko zadyszkę i teoretycznie wróciłem do men...błąd zawodników wie ktos o co chodzi, gram sobie fc j nagle takie cos. moglem sie ruszac tylko jednym zawodnikiem a nad reszta jakas biała ikonka sie pojawila EA SPORTS 2026 zawiesza się po uruchomieniu Cześć, Pomocy. Zainstalowałem EA Sports 26, uruchamia się, wszystko spoko, ale po paru minutach się tak jakby gra zacina, nic nie można kliknąć, wydaje dźwięk zacięcia się (buczenie). O co chodzi? K...