Forum Discussion

ArsenalMate13's avatar
ArsenalMate13
Rising Newcomer
12 days ago

Gram w rivals i wyrzuca mnie z meczu

Gram w rivals i juz ktorys raz mimo najlepszej i bezblednej lacznosci z internetem wyrzuca mnie z meczu w 87 minucie przy wyniku 5:2 dla mnie mam dosc ciaglego grania w ta gre pocenia sie o wynik kiedy i tak ta piekna produkcja wyrzuci mnie z meczu i jeszcze zaliczy porazke dramat przeciez ea doslownie wyrzuca swoich graczy z tej gry ( slyszalem ze ten blad nie tylko u mnie wystepuje )

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej ArsenalMate13​ 

Proszę spróbuj tych kroków – u wielu graczy pomogły ograniczyć takie rozłączenia:

• Graj tylko po kablu LAN i na czas gry wyłącz Wi-Fi w systemie, żeby Windows nie przełączał połączenia w tle.
    • Zamknij wszystkie aplikacje działające w tle – przeglądarki, launchery, Discord, nakładki (Steam, EA app, GeForce Experience).
    • Ustaw w Windows plan zasilania: Wysoka wydajność i nie minimalizuj gry w trakcie meczu.
    • W routerze (jeśli masz dostęp) włącz UPnP i upewnij się, że NAT jest Otwarty.
    • Uruchamiaj EA app i grę jako administrator.

Jeśli mimo tego nadal będzie wyrzucać w końcówkach meczów, podeślij nam swoją ocenę połączenia oraz DxDiag.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,142 Posts