Forum Discussion

majk860707's avatar
majk860707
New Traveler
4 hours ago

Grupowa prośba użytkowników w sprawie spadku FPS w trybie UT na PC w 2 połowach.

Konkrety. Bug spadku fpsow w 2 połowie na Pc w trybie UT do poziomu 5-10 fps wszystkim znany. 1 połowa wszystko chodzi płynnie, po przerywnikach scenek nie da się grac 2 połów, bo gameplay klatkuje, dotyczy to każdego trybu gry, w szczególności rivals. Pomaga jedynie ponowne włączenie gry, niestety mecz wtedy z góry przegrany, ostrzeżenie otrzymane. Problem powtarza się średnio co któryś mecz, podczas animacji paczek lub nawet w menu UT.

I teraz główny problem, o którym nikt nie mowi, EA obecnie nie ma naprawy tego nawet w planach, nie zajmują się tym, może nie chcą bo nie wiedzą gdzie jest problem . Tu macie link do aktualnych analizowanych spraw, nad którymi obecnie pracują:

https://trello.com/b/keigLn6R/ea-sports-fc-tracker

Czy Któryś z pracownikow EA, moderatorów może przekazać temat do programistów, suportu technicznego EA w celu niezwłocznego zajęcia się sprawą?

Prośba do zwykłych użytkowników o "podpisy " w tym temacie.  Im będzie nas więcej tym być może większa szansa, że ktoś w końcu na to łaskawie spojrzy...

1 Reply

• norb2115's avatar
    norb2115
    Seasoned Rookie
    4 hours ago

Od miesiąca nie działa i raczej działać nie będzie. Ja już darowałem sobie i zwątpiłem. Jedynym rozwiązaniem jest zakup konsoli bo to jest chore. Codziennie po kilka godzin zmieniam ustawienia żeby móc zagrać jakkolwiek w te grę. Gram w BF6 na najwyższych, a tu nie jestem w stanie grać w gierkę gdzie ludziki na murawie biegają za piłką. Przecież to jest jakaś abstrakcja XD