witam odkad wyszlo fc26 stracilem juz ponad 4kfc points czyli ok 160zl chodzi o to ze prawie za kazdym razem kiedy gram draft to w pierwszej drugiej trzeciej czy czwartej rundzie jestem wyrzucany w ...
EA_Kalina , wasz coroczny żart nadal ma się dobrze, więc jak wytłumaczyć to:
Nie wiem jak wy, ale ja nie widzę tu żadnego problemu z połączeniem, ludzie nie róbcie sobie jaj, czy nikt z EA choć raz nie odpalił drafta na PC, na prawdę tak ciężko przez już kilkanaście lat odpalić kilka draftów i zweryfikować, że jednak coś kurna jest nie tak? Gram w UT już przez kilkanaście lat i nigdy jeszcze ten problem nie został zweryfikowany, a zgłaszając takich cheaterów jedynie co otrzymuje to
Rzeczywiście musi to być **bleep** wyszkolony personel.
update dzisiaj zostalem wyrzuony przez cheatera ale to byl inny cheater on nie wyrzucil mnie z meczu tylko calkowicie zmrozilo mi komputer i gra sie zamknela i dostalem zeton draftu z tej maszynki takze juz 1 z 16 zetonow zwrocony
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 21 minutes ago1,155 Posts