Forum Discussion

xShaDow657's avatar
xShaDow657
Rising Traveler
2 days ago

Kolejna aktualizacja brak rozwiązania problemu ze spadkiem fps w 2 połowie meczu

Kolejna aktualizacja wdrożona a na horyzoncie nawet nie widać rozwiązania problemu ze spadkiem fps praktycznie do zera, co wiąże się z brakiem grywalności. Co z tego, że gameplay jest poprawiany jeśli dochodzi do 2 połowy jest taki lag, że nie da się zrobić nic. Próbowałem zrobić dosłownie wszystko co znalazłem na różnych forach, yt czy od ea menadżerów. Z tego co czytam setki jak nie tysiące graczy na całym świecie mają z tym problem. Gra co roku kosztuje krocie a my ja kupujemy. Co dostajemy w zamian? Masę błędów uniemożliwiających nam normalne granie. Jeśli ktoś ma jakieś sugestie lub znalazł jakieś rozwiązanie może podzielić się w odpowiedzi. Sprawdziłem ustawienia gry, ustawienia systemu, ustawienia nvidia, zmianę sterowników, tworzenie nowego konta Windows, usuwanie pliku settings z appdata a problem jest nadal.

2 Replies

• v7mk6l3zra5m's avatar
    v7mk6l3zra5m
    Seasoned Newcomer
    7 hours ago

Jedyna sugestia to grać na konsoli

Od premiery gry nie da się normalnie pograć na PC i tyle w temacie. PC to 3-4 kategoria, więc prawdopodobnie poczekamy sobie jeszcze długo. Opóźnienia kontrolera, spadki fps, crashe 
    rozwiązania typu, odinstaluj grę i zainstaluj albo jakieś śmieszne kombinowanie z ustawieniami, które nie rozwiązują problemu lub ingerowanie w sterowniki graficzne. 
    szkoda gadać