RqemusNew Rookie12 days agoLagi fc26 kupiłem gre w edycji ultimate, i od chyba 19 wrzesnia wszystko chodzilo super, lecz w okresie przed TOTY, zaczelo sie psuc tamten problem naprawilem. lecz teraz pojawil sie kolejny, jak zagram mecz n...Show MoreDxDiag.txt130 KB
Recent DiscussionsSeason Pass Hi, I have a problem with the Season Pass. For some reason, every time I reach a new level, I have to leave the game and restart it before I can claim my new rewards. Otherwise, it shows my XP as neg...EA FC 26 zawiesza się na ekranie ładowania przed meczem w trybie Kariery (PC) Dzień dobry, mam problem z permanentnym zawieszaniem się gry na ekranie ładowania z logo EA, dokładnie w momencie próby uruchomienia meczu w trybie Kariery. Gra działa płynnie w menu, ale zawiesza si...Nagrody za Squad battles + Asia i oceania Nie dostałem nagrody na squad battles pomimo odbioru nagród. Nie dostałem nadal niektórych nagród za Asia i oceania (cahill, aljaber itp) EA czy wy jesteście poważni? Kiedy otrzymamy swoje nagrody!...Tor przeszkód wywala z ultimate po zakończonym meczu Od dwóch dni ciągle to samo. Po końcowym gwizdku komunikat, że serwer nie może przetworzyć i wywala mnie z ultimate. Pozostałe tryby online offline bez problemów Problem z grą W środę zakupiłem fc26 i wszystko działało super. Dzisiaj chciałem pograć i od początku były problemy. Po 20 sekundach gra zaczynała się ścinać i w menu i w meczach nawet offline. Później wyłączałem ...