Forum Discussion
EA_Kalina
Community Manager
3 months agoChciałbym się przyjrzeć waszym raportom DxDiag - być może na ich podstawie uda mi się podać wam kilka wskazówek.
Dodatkowe informacje:
- Jeśli chcesz sprawdzić informacje na temat nadchodzących aktualizacji gry i poprawek, nad którymi pracuje nasz zespół sprawdź oficjalną tablicę Trello gry EA SPORTS FC™.
vi2q842obqsq
3 months agoNew Traveler
W załącznikau raport.
Kolejny tydzień i kolejny dzień gdzie nie można grać online. Na szczęcie jutro nagrody z DR, których... a nie, no nie odbiorę, gdyż z rosnącym co sekunda opóźnieniem, dochodzącym do 5 sekund po minucie gry nie da się wygrać.Jak dobrze że kupiłem ea play pro za 559zł żeby mieć wszystkie bonusy i wczesny dostęp żeby zbudować sobie w miare niezły zespól na początku dzięki regularnym nagrodom...
- Lisiora3 months agoSeasoned Novice
prawda to jakiś żart tyle ile nerwów mi ta gra przyniosła niesamowite i co najlepsze nie dostaniemy pewnie żadnej rekompensaty chociaż nie wiem jaka by musiała być żebym zapomniał o tych problemach
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar4 months ago
Community Manager