skur3byk
29 days agoRising Novice
nie działa mi webbapp FC26
nie działa mi webbapp, ani na pc, ani na telefonie.
Czy ktoś ma podobne problemy. FC26.
Gra zakupiona w przedsprzedaży. Komunikat jaki widać na zdjęciu pojawia się od samego początku.
nie działa mi webbapp, ani na pc, ani na telefonie.
Czy ktoś ma podobne problemy. FC26.
Gra zakupiona w przedsprzedaży. Komunikat jaki widać na zdjęciu pojawia się od samego początku.
Dalej webb app nie działa. Już trochę czasu minęło. Kiedy będę w stanie się zalogować. Kiedy minie ten "po pewnym czasie" ? Prosiłbym o nie ignorowanie tego postu.
Witam.
Jak długo jeszcze będzie trwał ten "po pewnym czasie"?
Gdy gram w fc26 i chce się zalogować w webapp, to wyświetla się coś nowego(nie możesz uruchomić bo jesteś zalogowany w grze). Ja zakończę grę, to pojawia się to co wyskakuje ten sam komunikat co w pierwszym poście.
Czy to naprawdę tak trudno naprawić. Na konto z fc25 nie logowałem się już od ok 3 tygodni.
Dzięki EA. Za odpowiedź nic nie rozwiązującą i tylko potwierdzającą, że problem jest u Was nie i mnie, i nie zrobienie niczego.
Tylko Ja, kupując grę, zapłaciłem za CAŁĄ GRĘ, a nie za kawałek. Nigdzie nie było napisane o takim problemie, ani że nie można zmieniać platformy. Stwierdzenie przez Pana "PO PEWNYM CZASIE......" nie rozwiązuje niczego, ani tym bardziej nie informuje mnie kiedy to CZASIE nastąpi. Może ty być dopiero FC28. Jeżeli zapłaciłem za CAŁĄ grę(w przedsprzedaży, gdzie głównie chodzi o WEBAPP) , chciałbym aby pozwolono mi korzystać z WEBAPP teraz, a nie po pewnym czasie. Prosiłbym o niezwłocznie usunięcie wyżej wymienionego problemu.
Dzięki za odpowiedź skur3byk.
Taka sytuacja może mieć miejsce właśnie w momencie zmiany platformy. Jeśli będziesz kontynuować grę, wykonując zadania związane z odblokowaniem rynku i zwyczajnie korzystając z dostępnych trybów, po pewnym czasie będziesz mógł zalogować się w aplikacji i zarządzać swoim klubem który utworzyłeś na PC.
Tak. Xbox. Grałem w gamepass przez chmurę.
Teraz mam wersję PC, ale też gram przez chmurę w AmazonLUNA.
Hej skur3byk
Czy w EA FC 25 grałeś może na innej platformie?
Najlepsze jest to że grać mogę i gram. A app dalej. Je chodzi
Mam to samo, nawet nie wiem jak to zgłosić
Może w końcu szanownie zainteresujecie się tematem? Wiele tematów tych samych.. nie działający web app. Mi też nie działa i mnie szlak jasny trafia, bo nie mam zamiaru tracić próbnych 10 godzin gry na klepanie sbc, a po drugie menu chodzi jak **bleep** i wolałbym sam siebie kroić i solić niż robić sbc na konsoli. Zamiast od początku rozwiązać problem to dajecie te same rozwiązania, które nie działają. Na pewno możecie jakoś zresetować konto gracza w celu rozwiązania problemów z logowaniem.