Forum Discussion

ziapka21's avatar
ziapka21
New Traveler
1 month ago

Nie mogę grać w Karierę

dziś zagrałem w karierę wszystko spoko no i zostawiłem ją na 20 minut i wracam i mi się zawiesza i wychodzę wchodzę przeszłem do meczu zawiesza się i wyłączam i wchodzę zagrałem jeden dwa mecze i znów zawiesza się naprawcie to

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej ziapka21​ 

Po każdej dłuższej przerwie zamykaj grę i uruchamiaj ją od nowa, zamiast wracać do już otwartej sesji.
    Wyłącz grę, wyłącz PC na około 3 minuty i uruchom ponownie, żeby odświeżyć połączenie i pamięć.
    Usuń także folder settings i umcache z AppData> Local> EA SPORTS FC 26, potem uruchom grę jako administrator.
    Na czas gry nie zostawiaj jej w tle ani nie minimalizuj na dłużej.

• już nie ale wiem co robić ale jak już tu czytacie to napisałem bardzo wielki problem w karierze że piłkarz który gra pisze że nie gra to problem który jest przeszkodą w graniu kariery bo dobry piłkarz odchodzi z klubu gdzie zagrał 20-30 spotkań wiem że może napisać że nie chce grać w tym klubie bo za słaby poziom ale że nie gra to najgorsza wiadomość bo odchodzi bez powodu praktycznie 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 months ago
1,200 Posts