Forum Discussion

ziapka21's avatar
ziapka21
New Scout
3 months ago

Nie mogę grać w Karierę

dziś zagrałem w karierę wszystko spoko no i zostawiłem ją na 20 minut i wracam i mi się zawiesza i wychodzę wchodzę przeszłem do meczu zawiesza się i wyłączam i wchodzę zagrałem jeden dwa mecze i znów zawiesza się naprawcie to

3 Replies

• już nie ale wiem co robić ale jak już tu czytacie to napisałem bardzo wielki problem w karierze że piłkarz który gra pisze że nie gra to problem który jest przeszkodą w graniu kariery bo dobry piłkarz odchodzi z klubu gdzie zagrał 20-30 spotkań wiem że może napisać że nie chce grać w tym klubie bo za słaby poziom ale że nie gra to najgorsza wiadomość bo odchodzi bez powodu praktycznie 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej ziapka21​ 

Po każdej dłuższej przerwie zamykaj grę i uruchamiaj ją od nowa, zamiast wracać do już otwartej sesji.
    Wyłącz grę, wyłącz PC na około 3 minuty i uruchom ponownie, żeby odświeżyć połączenie i pamięć.
    Usuń także folder settings i umcache z AppData> Local> EA SPORTS FC 26, potem uruchom grę jako administrator.
    Na czas gry nie zostawiaj jej w tle ani nie minimalizuj na dłużej.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 23 minutes ago
1,378 Posts