Forum Discussion

Sasinator70mln's avatar
Sasinator70mln
New Novice
7 days ago

Nie mogę kupić paczek na aplikacji COMPANION

Witam,

mam problem ze sklepem w aplikacji COMPANION. Od jakiegoś czasu nie mogę kupić paczek w sklepie. W momencie gdy chcę przejść na zakładkę „paczki promocyjne” to ten kafelek się podświetla, reszta wygasa, mogę scrollować i wybrać paczkę, jednak po kliknięciu w kafelek monet za paczkę w celu kupna, ale nic się nie dzieje. Próbowałem także na przeglądarce na telefonie i problem się powtarza. Próbowałem reinstalować aplikację, przelogowywać się, restartować telefon, ale nic nie pomaga. Screen jak wygląda ekran przy próbie kupna w załączniku. Prośba o pomoc jeśli ktoś miał i rozwiązał ten problem.

3 Replies

• Sasinator70mln's avatar
    Sasinator70mln
    New Novice
    6 days ago

Na komputerze w web app nie ma problemu. Na telefonie z kolei gdy odpalę sklep i paczki to pierwsza zakładka, która pojawia się ekranie mogę bez problemu kupić każdą paczkę. Jednak gdy chcę przejść na promocyjne lub każą inną zakładkę to pojawia się problem tak jak opisałem wcześniej.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Dziękuję Ci za sprawdzenie wcześniejszych kroków - Web app może być tymczasowym obejściem, a w międzyczasie na telefonie:

• Wyczyść cache aplikacji Companion
      Na Androidzie: Ustawienia - Aplikacje - Companion - Pamięć - Wyczyść pamięć podręczną.
      Na iOS: usuń aplikację i zainstaluj ponownie (iOS nie ma czyszczenia cache).
    •  Tymczasowo przełącz się na inną sieć (Wi-Fi ↔ dane komórkowe).
    • W miarę możliwości sprawdź działanie Twojego konta i aplikacji Companion na innym urządzeniu

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 hours ago
971 Posts