Forum Discussion

Przykucov's avatar
Przykucov
Rising Newcomer
4 months ago

nieudana weryfikacja 3 plików

Witam, od dnia premiery mam problem z grą ea 26. Każdy mecz (szybki mecz, rivals, squad battle) przy około 15 minucie spotkania wywala całą grę jakbym kliknął alt +f4, przy każdym uruchomieniu fify ze steama przy sprawdzeniu spójności plików wyskakuje błąd „nieudana weryfikacja 3 plików” które ważą 31.8mb. Próbowałem już uruchamiać przez administratora, izolację rdzenia czy wyłączanie antywirusa i nic nie pomaga, bardzo proszę to jak najszybszą naprawę albo wskazanie jak mam naprawić te błędy!! 

6 Replies

• mam tak samo jak ty narazie czekam na rozwiązanie błędu 

możesz podesłać swój raport Dxdiag to może wtedy ci pomogą

• Jeden z użytkownik Reddita wskazał na takie rozwiązanie. Ustawienie grafiki na najniższe detale.

Co prawda post ten odnosi się do FC25 ale tutaj może być podobnie. Warto też pamiętać że jeśli zrobisz te ustawienia grafiki to nie przeskakuj na inne okno tylko zapisz profil i wyłącz i włącz grę ponieważ w dalszym stopniu u niektórych występuje problem że ustawienia resetują się.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Dorzucę jeszcze przeinstalowanie EA app i Stem (z zachowaniem lokalizacji domyślnej). Dodaj także pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do list wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall). 

Do sprawdzenia:

Otwórz Konfigurację systemu wpisując „msconfig” w menu Start, a następnie w zakładce „Ogólne” zaznacz „Uruchamianie normalne” jeśli masz zaznaczone "Uruchamianie selektywne".

• iNFESIK1's avatar
    iNFESIK1
    New Scout
    3 months ago

Ten problem nie dotyczy jednego użytkownika. Błąd o który pisze dotyczy mnie i wielu innych graczy.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 18 minutes ago
1,260 Posts